Informatie voor sprekers

Plaats

De bijeenkomsten van onze Probusclub vinden plaats in een zaaltje beneden naast de ingang van de Hockeyclub Rotterdam, Hazelaarweg 2 in Rotterdam-Hillegersberg. Onderaan de pagina vindt U een google map kaartje met de locatie.

Tijd

We beginnen om 11.00 uur met een ontvangst en een drankje boven in de kantine van de hockeyclub. Het meer formele deel begint om 12.00 uur met meestal enkele mededelingen gevolgd door een voordracht. We gaan er van uit dat een lezing niet langer duurt dan ongeveer een uur.

Faciliteiten

In de zaal is een groot beeldscherm aanwezig. Sprekers kunnen hun eigen laptop hierop aansluiten of gebruik maken van onze laptop. Eventueel kan geluid versterkt worden via enkele luidsprekertjes. Graag even aangeven wat U als spreker wenst aan Probus.Hillegonda@gmail.com. Indien U om 11.30 uur aanwezig bent, kunnen we in alle rust de presentatie/laptop installeren en uitproberen.

Op onze laptop is powerpoint 2019 geïnstalleerd. Deze versie werkt met alle powerpoint presentaties die zijn aangemaakt met een oudere versie.

Lunch

De spreker is uitgenodigd voor de lunch. Wij gaan ervan uit dat U hieraan deelneemt. Indien het U niet schikt hoeft U hieraan uiteraard niet deel te nemen. Wilt U dit dan even van tevoren meedelen eveneens aan Probus.Hillegonda@gmail.com.

Voorbereiding en webpublicatie

Voor onze website zouden we het erg fijn vinden als wij twee documenten van U mochten ontvangen. Indien U daartoe geen gelegenheid hebt, horen we dat ook graag van U.

1. Ruim voor de spreekdatum een korte inhoud van Uw voordracht of lezing, niet veel meer dan een forse alinea. Hierin vertelt U waarover U het gaat hebben. Wij plaatsen dit op de agenda op onze website binnen het besloten deel waar alleen leden toegang hebben.

2. Rond de tijd van de lezing een samenvatting van Uw lezing van ongeveer een bladzijde of uw gehele lezing. Ook graag de powerpoint presentatie als U die maakt. In het verslag kunt U dan verwijzen naar de presentatie. De samenvatting wordt geplaatst binnen het besloten deel als verslag van de lezing. De powerpointpresentatie zetten we om in een pdf en is alleen toegankelijk via het besloten deel van onze website als doorklikdocument uit het verslag.

Indien U de powerpointpresentatie liever niet op de website wilt hebben, laat ons dat dan ook even weten.

Daarnaast graag een foto van U, een soort pasfoto. Deze komt naast de samenvatting te staan. Indien U deze niet voor handen hebt, willen wij graag ter plekke een foto maken.

Contact

Contact kunt U altijd met ons opnemen via

  • Uw contactpersoon bij ons
  • de voorzitter van de activiteitencommissie Koos Maat, tel: 010 482 7248, e-mail: koos.maat@kpnmail.nl
  • de secretaris Hans Burgers, tel: 010 418 5711, mobiel: 06 286 464 01, e-mail: probus.hillegonda@gmail.com